Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi YAMLI ve Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat DİLEK' e Ziyaret

11.10.2022 321

Okul Müdürümüz Erdinç YELBOĞA, Müdür Yardımcımız Olcay PÜLLÜ, öğretmenlerimiz Cankat DAĞISTANLI, Nurben TURAN; Okul Aile Brliği Yönetim Kurulundan Saymanımız Hatice GÜLİSTAN ve iki öğrencimiz bugün görevine yeni başlayan Kartepe Kaymakamı Sayın Ömer Hilmi YAMLI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Kartepe Kaymakamı Sayın Ömer Hilmi YAMLI'ya okulumuzun özellikleri hakkında genel bilgi paylaşımı yapılmıştır.  Görüşme sırasında öğrencilerimiz El Sanatları Atölyesinde hazırladıkları el emeği  ürünleri Kartepe Kaymakamı Sayın Ömer Hilmi YAMLI' ya hediye etmişleridir. Ziyaretin ardından Okul Müdürümüz Erdinç YELBOĞA ve öğretmenlerimiz Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat DİLEK' e de ziyarette bulunmuştur. Kendilerine de ğrencilerimiz tarafından   el emeği  ürünleri hediye etmişlerdir.

11-10-202211-10-202211-10-2022