Yaz Okulu Kahvaltımız

21.08.2023 109

Kartepe Halk Merkezi aracılığıyla okulumuzda bulunan anaokulunda açılan okul öncesi hafif düzey otistik öğrenciler için yaz kurslarındaki öğretmen, öğrenci velileriyle kahvaltıda biraraya geldik. Kartepe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin GÜRKAŞ, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Dilek ÇENTELLİ, İzmir Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdür Yardımcısı Seyhan ERTAŞ ve RAM Özel eğitim Bölüm Başkanı Yaşar Cihat AŞIR, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı kahvaltı oldukça keyifli geçti. Velilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı kahvaltıda velilerimizin sorunları dinlendi ve çözümler arandı. Katılımlarından dolayı Kartepe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin GÜRKAŞ'a, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Dilek ÇENTELLİ'ye, RAM Müdür Yardımcısı Seyhan ERTAŞ'a ve RAM Özel eğitim Bölüm Başkanı Yaşar Cihat AŞIR'a, ayrıca emeklerinden dolayı da öğretmenlerimize ve velilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Okul Web Komisyonu

21-08-202321-08-202321-08-202321-08-2023